NavMenu

Novosadski GAT postao distributer rastavnih osiguračkih letvi češke kompanije OEZ

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.12.2010. 13:39
Komentari
Podeli

GAT Novi SadGAT Novi Sad

Preduzeće GAT Novi Sad, koje se bavi trgovinom elektroopremom i elektromaterijalom na veliko, izvođenjem građevinskih i elektro-instalacionih radova, odnedavno je distributer češke kompanije OEZ za rastavne osiguračke letve ISFT.

- Od sredine godine krenuli smo sa izvođenjem elektromontažnih radova. Takođe, novina u 2010. je otvaranje poslovne jedinice u Nišu, a od oktobra funkcioniše naš novi sajt – kaže za "eKapiju" Arsen Govedarica iz firme GAT.

Uspešnost osamnaestogodišnjeg poslovanja GAT-a oslanja se na dobre odnose sa dobavljačima koji se nalaze u vrhu svetskih i domaćih proizvođača elektroopreme i elektromaterijala - "Schneider Electric", OEZ, "Siemens", "Toshiba", ABB, "General Electric", "Philips", ETI, "Novkabel", Fabrika kablova Zaječar, "ABS Minel", "Končar" i dr.

GAT je jedan od najvećih isporučilaca elektroopreme i elektromaterijala "Elektroprivredi Srbije", kao i RB "Kolubara", TE-KO "Kostolac", "Kolubari-Metal", elektrodistributivnim preduzećima, montažerima, industrijskim preduzećima i samostalnim trgovačkim radnjama.

GAT Novi SadGAT Novi Sad

- Sada za NIS radimo izradu i montažu ormana za upravljanje dubinskim pumpama. Takođe, završavamo postavljenje trafo-stanice i upravljačke ormane u Kostolcu – kaže Govedarica.

U domenu elektro-instalacionih radova GAT radi izradu NN i SN postrojenja, šemiranje ormana, postavljanje i polaganje srednjenaponskih i niskonaponskih vodova i dr.

GAT poseduje sopstvenu radionicu opremljenu potrebnim elektro-mehaničkim sredstvima. Novosadska kompanija izvodi građevinske radove koji su praćeni i postavljenjem instalacija.

Novosadska kompanija stalno unapređuje kvalitet u poslovanju što pokazuju sertifikati ISO 9001 i ISO14001. GAT je sertifikovan od IQNET-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.