NavMenu

Preduzeće "Zaštita Beograd" prezentovalo usluge bezbednosti na radu i ekologije

Izvor: eKapija Petak, 24.12.2010. 12:54
Komentari
Podeli

Preduzeće AD "Zaštita na radu Beograd" imalo je u 20. decembra prezentaciju svoje povodom osavremenjavanja svoje laboratorije i promovisanja usluga koje vrši. Prezentaciji, koja je bila namenjena firmi TENT, prisustvovao je Dragan Popović, direktor za korporativne poslove sa petoro kolega iz oblasti Bezbednosti zdravlja na radu i zaštite životne sredine. Prezentaciji je prisustvovala i Vera Božić Trefalt, direktor Uprave za bezbednost i zdravlje na radu.

Naime, firma AD "Zaštita Beograd" postoji od 1964. godine i pruža veliki broj usluga iz oblasti zaštite na radu kao što su pregled opreme, liftova, elektroinstalacija zatim iz oblasti protivpožarne zaštite, procene rizika na radnim mestima itd.

Postoje dve moderno opremljene laboratorije koje vrše merenja buke, emisija, imisija, kvalitet vode, hemijske štetnost kao i mikroklime i osvetljenosti.

- AD "Zaštita Beograd" poseduje sve potrebne licence i akreditacije kao garanciju kvaliteta. Imamo tim koji radi sve vrste ekoloških studija i pružamo konsalting usluge velikim zagađivačima u pripremi ekoloških dozvola koje se moraju predati do 2015. godine shodno direktivamma EU – takozvane IPPC dozvole - kažu u ovoj firmi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.