NavMenu

"Kupi bajs" uz vaučer od 5.000 dinara - Beograd raspisao konkurs za subvencionisanje kupovine 1.400 bicikala

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.08.2022. 09:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / AndrzejRembowsk)Ilustracija
Sekretarijat za zaštitu životne sredine grada Beograda raspisao je javni poziv za pružanje podrške građanima za kupovinu bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta.

Ukupna sredstva za podršku nabavke bicikla za 2022. godinu obezbeđena za sprovođenje ovog javnog konkursa u budžetu Grada Beograda iznose 8 miliona dinara, od čega je 7 miliona dinara određeno za pružanje podrške građanima, što znači da opredeljena sredstva može dobiti 1.400 građana Beograda.

Kako je navedeno u pozivu, raspodela sredstava za podršku građanima
za kupovinu bicikala, sa opredeljenim pojedinačnim iznosom od po 5.000 dinara, poverena je Inicijativi za održivu urbanu mobilnost "Urban.log" iz Beograda.

Pravo učešća imaju sva punoletna fizička lica koja imaju važeću ličnu kartu sa prebivalištem na administrativnoj teritoriji Grada Beograda, u trenutku podnošenja prijave i koja prethodno nisu iskoristila vaučer.


Podrška za kupovinu bicikala može se ostvariti samo za kupovinu novog bicikla koji se pokreće pomoću pedala ili uz pomoć električnog pogona, stoji u pozivu.

Zainteresovana fizička lica mogu se prijaviti do 15. novembra 2022. godine, odnosno do utroška predviđenih sredstava, putem web aplikacije dostupne na sajtu Udruženja "Urban.log" na sajtu www.urbanlog.rs/kupibajs
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.