NavMenu

Sajam automobila krajem septembra u Nišu

Izvor: Južne vesti Utorak, 09.08.2022. 17:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / SHRAVANKUMAR)Ilustracija
Niški dileri automobila i ljubitelji četvorotočkaša, nakon dve godine, biće u prilici da ponovo posete Sajam automobila koji će ove godine biti održan od 23. do 25. septembra, u sporskoj hali Čair i ispred nje, izveštava sajt Južne vesti.

Posetioci će moći da razgledaju i probaju nove limuzine koje su upravo sišle sa fabričkih traka, a organizatori Sajma pored dobrog provoda, najavljuju i sajamske popuste za kupovinu najnovijih modela.

Po rečima organizatora, ove godine velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle.

- Ono što očekujemo ove godine su sjajne srpske premijere. Prvi put ove godine na sajmu će se pojaviti među automobilima honda i suzuki, a pored standardne ponude motora biće tu i novih brendova Honda, pjađo (Piaggo), Aprilija i Vespa - kaže Saša Đorđević, menadžer sajma.

Pored putničkog i teretnog programa na sajmu će se naći prateća oprema i osiguravajuća društva, kao i oldtajmeri koji su neizostavni deo manifestacije.

Organizator Auto Moto Fest-a je City grupa, a pokrovitelj je Grad Niš, dok više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Sajma.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.