NavMenu

Najlepše odevne kombinacije za dane na odmoru

Izvor: Ženski magazin Petak, 05.08.2022. 17:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / adamkontor)Ilustracija
Kada je u pitanju odevanje za dane odmora, inspiracija uvek dolazi od najbolje obučenih devojaka na Instagramu. Šta je u njihovom koferu za dane odmora? Koji stil prate na plaži, šta nose u baru i u noćnim izlascima?

Ovo su najlepše kombinacije sa Instagrama, za najupečatljivije stilske trenutke na odmoru.


Komplet

Na odmoru ne želimo da gubimo vreme na stajlinge. U ovom slučaju je uvek rešenje komplet, naravno od lagane tkanine. Kombinujte ga sa torbom od rafije i udobnim papučama.


Top bez naramenica i bokserice

Najjednostavnija kombinacija za tople dane na ostrvu kao i za plažu, uključuje bokserice veoma udobne linije i top bez bretela sa izrezom u obliku srca, koji uvek lepo pristaje većini žena.


Bela haljina i crne sandale

Ostanite verni crno-beloj kombinaciji i dodajte belu boju u svoju garderobu koja ide uz sve što posedujete, čak i uz vaše najjednostavnije crne sandale.


Mini haljina sa šljokicama i sandale

Ne plašite se da zablistate. Metalik mini haljina izgleda apsolutno zapanjujuće na zalasku sunca, zbog čega je savršena za izgled nakon plaže.


Heklana suknja i cvetna košulja

Suknja koju ćete nositi i kao pareo i uveče na letnjim koktelima je, naravno, heklana. Kombinujte je sa košuljom koja se veže u struku i imate najlepšu odevnu kombinaciju.


Pareo suknja i bela majica

Kombinacija kancelarijskog izgleda vrlo lako vas prati i na odmoru. Izaberite komade napravljene od lakih tkanina kao što su lan i pamuk


Naglasak na dodacima

Čak i ako se odlučite za jednostavan i minimalistički izgled, svoj stajling možete upotpuniti modnim dodacima kao što su par japanki boje fuksije i torba od slame.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.