NavMenu

Traži se dobavljač uređaja za simuliranje letenja za potrebe Vazduhoplovne akademije

Izvor: eKapija Utorak, 05.07.2022. 10:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/steven938)Ilustracija
Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru raspisala je tender za nabavku opreme - uređaja za simuliranje letenja za potrebe Vazduhoplovne akademije u Beogradu i Vazduhoplovne akademije u Vršcu.

U pitanju su uređaji za simulaciju leta A320 Airbus A320 CEO/NEO konvertibilni Full Flight Simulator (FFS) Nivo D.

Dobavljač je dužan, kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, da preveze, isporuči i istovari robu do određenog mesta krajnjeg odredišta, te da istu instalira i testira, kao i da obavi trening.

Prevoz, isporuka i istovar do odredišta, uključujući osiguranje i skladištenje, obaveza su dobavljača, a svi povezani troškovi biće uključeni u ugovornu cenu.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, plaćanje koje vrši dobavljač je avansno plaćanje: 60% ugovorene cene koja se plaća u dve rate, od kojih prva rata u roku od 45 dana od dana dostavljanja garancije banke za povraćaja avansa, a druga rata po povlačenju sredstava iz projektnog zajma. I po prijemu dobara: 20% od ugovorene cene plaća se nakon izvšrene isporuke simulatora i svih sastavnih komponentni.

Rok za prijavu je 26. jul.

Više detalja OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.