NavMenu

Proslava 30. rođendana Milenijum osiguranja

Izvor: Promo Četvrtak, 19.05.2022. 14:50
Komentari
Podeli

(Foto: Promo)

30. rođendan Milenijum osiguranja

Veljković: Rezultati govore za sebe

Beograd, 19. maj 2022. – Milenijum osiguranje a.d.o, jedno od najstarijih osiguravajućih društava i prvo osiguranje u privatnom vlasništvu u Srbiji, obeležilo je 30 godina od osnivanja uz prisustvo brojnih gostiju, partnera i prijatelja kuće. Proslavi su prisustvovali predstavnici Ambasade Hrvatske u Srbiji, na čelu sa ambasadorom Hidajetom Biščevićem.

Milenijum osiguranje je osnovano 1992. godine, i od tada kroz kontinuirano usavršavanje i praćenje potreba tržišta i osiguranika, pruža najkvalitetnije usluge u domenu neživotnog osiguranja.

Predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja, Ljubiša Veljković je čestitao 30. rođendan društva svim zaposlenima, partnerima i klijentima i istakao da Milenijum osiguranje ima preciznu razvojnu strategiju da upornim i predanim radom bude lider u pružanju kvalitetnih usluga na tržištu osiguranja.

- U proteklih 30 godina prošli smo kroz mnoge uzbudljive trenutke, a fokusom na cilj uspeli smo da se pozicioniramo kao osiguravajuća kompanija koja poštuje najviše standarde u poslovima osiguranja. Zahvaljujući požrtvovanosti naših stručnjaka kao društvo smo ostvarivali kontinuirani rast i tim putem ćemo nastaviti, jer smo sigurni da još nismo ispunili svoj puni potencijal i da imamo prostora za dalji razvoj - rekao je Veljković i dodao da zadovoljni korisnici prepoznaju kvalitet usluga Milenijum osiguranja, što svakodnevno potvrđuju: - Takođe, izuzetno nam je važna podrška koju na putu daljeg razvoja imamo od strane naših akcionara i partnera izvan Srbije - rekao je Veljković.

(Foto: Promo)

- Ovaj jubilej svrstava Milenijum osiguranje u red najdugovečnijih osiguravajućih kompanija u Srbiji i obavezuje nas da nastavimo sa primenom visokih etičkih i profesionalnih standarda koje izuzetno cenimo u našoj kompaniji - dodao je Veljković uz komentar da rezultati kompanije govore sami za sebe i uz želju da i buduće godišnjice budu obeležene sa još više uspeha.

Danas Milenijum zapošljava oko 500 ljudi, koji rade u mreži ekspozitura širom Srbije. U proteklih deset godina, od prethodnog jubileja, Milenijum osiguranje je povećalo premiju tri puta, aktivu oko četiri puta, kapital i rezerve su gotovo učetvorostručene, dok su tehničke rezerve uvećane za više od tri i po puta. U 2021. godini zaključeno je oko 300.000 polisa osiguranja.

Pored Veljkovića, prisutnima su se obratili i Robert Vučković, predsednik Nadzornog odbora Milenijum osiguranja, kao i Davor Tomašković, predsednik Uprave Croatia osiguranja ispred Adris grupe, jedne od vodećih regionalnih kompanija u čijem sastavu posluju Croatia i Milenijum osiguranje.

Milenijum osiguranje a.d.o. Beograd osnovano je 1992. godine kao "DDOR Stankom Osiguranje". Kompanija je 2001. godine promenila ime u Milenijum osiguranje a.d.o. Kao sigurna i poželjna investicija, Milenijum osiguranje a.d.o. postalo je prvo domaće osiguravajuće društvo u koje je sa većinskim udelom ušao strani kapital - hrvatska osiguravajuća kompanija Croatia osiguranje d.d. je 2003. godine je postala vlasnik 99,78% osnovnog kapitala, da bi početkom 2017. godine postala vlasnik i svih 100% osnovnog kapitala Milenijum osiguranja a.d.o.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.