NavMenu

Beograd pravi multimedijalnu platformu za veće učešće građana u planskim dokumentima grada

Izvor: eKapija Nedelja, 15.05.2022. 14:11
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Stefan Ml/shutterstock)Ilustracija
Direkcija za gađevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za izradu i promociju multimedijalne platforme za povećanje stepena participacije građana u pripremi i realizaciji razvojnih planskih dokumenata Grada.

Kako je navedeno u tehničkim specifikacijama tendera, potrebno je razviti komunikacione sadržaje i digitalnu platformu kako bi se unapredilo uključivanje javnosti u proces pripreme i usvajanja razvojnih planova u svim oblastima urbanog života, od privrede i investicija, turizma, trgovine, sporta, infrastrukture, preko ekologije, do socijalnog razvoja, stanovanja i pametnih gradova.

- Digitalna komunikaciona platforma treba da omogući da se građanima predstave postojeći planovi razvoja i pospeši dvosmerna komunikacija u procesu kreiranja i usvajanja novih - navodi se u dokumentaciji.

Platforma podrazumeva izradu visokoposećenog veb portala i mobilne aplikacije, SEO optimizaciju i promociju putem elektronskih medija i društvenih mreža.

Ona će sadržati periodične planove sa predloženim sadržajima koji će biti objavljivani putem društvenih mreža što su Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin.

Promocija sadržaja u okviru multimedijalne platforme obavljaće se na i televizijama sa nacionalnom frekvencijom i kablovskim televizijama.

Vrednost posla iznosi 18 miliona dinara, a tender ističe 13, juna. O ostalim detaljima OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.