NavMenu

Kako da odaberete poslovni prostor za svoj startap tim (FOTO)

Izvor: PR Utorak, 10.05.2022. 10:26
Komentari
Podeli

Co-working prostor (Foto: Aleksa Banovčanin)Co-working prostor
Prošla godina bila je za pamćenje, kada je reč o startap zajednici u Srbiji. Obeležile su je mnogobrojne investicije, kao i neke od najvećih akvizicija. Tome svedoči i činjenica da je primetan sve veći broj startapa, njihova vidljivost je poboljšana, a to svakako utiče i na bolje poslovanje.

Predvodnici unutar startap ekosistema su oni koji se bave blokčejnom, gejmingom, biotehnologijama i tehnologijama u poljoprivredi. Najčešće je u pitanju ceo tim ljudi, kada govorimo o osnivačima, a ređe dvoje ili samo jedna osoba.

Razvoj ideja prepoznale su i mnoge naučne institucije, koje pružaju podršku, a sve je više i onih koji žele da finansiraju ili sufinansiraju projekte.

Bilo da kroz startap želite da ostvarite svoj san, da komercijalizujete ideju ili da budete samostalni u radu, važno je da odaberete pravi prostor, koji će vam omogućiti prijatan rad, ali i mesto za sastanke i predstavljanje svog proizvoda ili usluge. Pre svega, izgledaćete profesionalno, a to je imperativ u poslovnom svetu.


Privatne kancelarije

Moderno dizajnirane privatne kancelarije rešenje su koje nudi poslovni prostor Work Space One, otvoren u maju 2020. godine. Namenjene su za rad najmanje dve osobe, ali ih je moguće prilagoditi tako da ovde radi i više od 10 osoba.

Za udobnost su zaslužni ergonomski stolovi i stolice, a za brzinu rada isti takav internet. Ovo je veoma važno, jer ćete verovatno mnogo vremena provoditi razvijajući svoje ideje.

Pristup kancelarijama je apsolutno kontolisan, zahvaljujući karticama. Sve važne predmete koje želite da osigurate možete da smestite u ormariće sa sigurnosnim pristupom.

Prirodna svetlost u svakoj od kancelarija (Foto: Aleksa Banovčanin)Prirodna svetlost u svakoj od kancelarija

Co-working prostor

Ako ste pristalica rada u otvorenom prostoru, onda će vam savršeno odgovarati co-working prostor. Bilo da želite da imate prostor za rad tokom jednog dana, nekoliko dana nedeljno ili meseci, ovde ćete moći da odaberete "hot desk", odnosno mogućnost menjanja stolova ili "dedicated desk", ukoliko želite da imate mesto samo za sebe.


Virtuelna kancelarija

Kada započinjete posao ili pokreće startap možda još uvek niste u prilici da sebi obezbedite radni prostor. To ne mora da znači da ne možete da budete profesionalni. Work Space One pruža mogućnost da za svoje poslovanjekoristite njihovu adresu. Reč je o usluzi sa nazivom "Virtuelna kancelarija", koji obuhvata i druge pogodnosti, kao što je prijem i slanje pošte.

Prostor za razmenu ideja i u bašti (Foto: Aleksa Banovčanin)Prostor za razmenu ideja i u bašti

Sigurni smo da će adresa Bulevar Milutina Milankovića 11g, u Green Heart kompleksu, ostaviti itekako pozitivan utisak na vaše poslovne saradnike ili one koji to tek treba da postanu.


Još mnogo toga

Work Space One poseduje i moderne sale za sastanke, prostor za obedovanje i ispijanje različitih vrsta kafe ili čaja, prostor za odmor, baštu. Dostupne su i kabine za telefoniranje, ukoliko poželite da nasamo obavite važan razgovor. O prostoru brine fizičko-tehničko obezbeđenje, a za sve korisnike na usluzi su i parking mesta u podzemnoj garaži.


Fotogalerija
Work Space One - prostor za startape
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.