NavMenu

Transfera stigla do cilja u rekordnom roku!

Izvor: eKapija Ponedeljak, 23.05.2022. 08:23
Komentari
Podeli
Počevši od juna 2021. godine, za rekordnih devet meseci, Transfera je realizovala izgradnju svog prvog logističkog centra (TLC1), kao deo šireg projekta stvaranja Transfera logističkog parka (TLP) u industrijskoj zoni u Novim Banovcima, nadomak Beograda.

Površina prvog logističkog centra je 30.000 m2, od čega 3.000 m2 kancelarijskog prostora predviđenog za administraciju, dok ostatak obuhvata skladišni prostor kao i prateće prostorije za odmor i rekreaciju poput restorana, kafea, kantina za zaposlene i trim staze.


Objekat je opremljen najsofisticiranijom tehnologijom za upravljanje skladišnim operacijama Warehouse management system-om (WMS), uz primenu najviših standarda FM globala, a kao jedan od prioriteta postavljeno je korišćenje obnovljivih izvora energije.

Zanimljiva činjenica je da su skoro sva oprema i materijali koji su ugrađeni u objekat nabavljeni od klijenata kompanije, što pokazuje veliku posvećenost i spremnost za obostranu saradnju sa onima kojima kompanija pruža svoje usluge.

Ukupna površina terminala od 53.000 m2, na kojoj se nalazi TLC 1, biće u potpunosti kontrolisana primenom softverskih rešenja Yard management system (YMS) i Dock management system (DMS).


- Uprkos nepovoljnim prilikama kao što su pandemija korona virusa i krizna situaciji na tržištu građevinskog materijala, uz maksimalne napore, uspeli smo da završimo projekat u jako kratkom roku. Ovim projektom ostvarili smo naš davno zacrtani cilj da započnemo jedno novo poglavlje u poslovanju kompanije čime ćemo kvalitet pružanja svih logističkih usluga svojim sadašnjim i novim klijentima dići na najviši nivo - rekao je Vladimir Radović, menadžer projekta TLC1 kompanije Transfera.

Kompanija Transfera i dalje nastavlja svoj veliki rast, što dokazuje prihod od blizu 70 mil EUR za 2021. godinu i trenutni broj od 330 zaposlenih radnika.


Fotogalerija
Transfera
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.