NavMenu

"Parovi" novi rijaliti šou na TV "Happy"

Izvor: eKapija Utorak, 19.10.2010. 15:57
Komentari
Podeli

Produkcija TV "Happy" u novembru kreće sa novim rijalitijem "Parovi". U luksuznoj kući od 800 kvadrata, bogatog vlasnika koji je sa svojom suprugom otišao na bračno putovanje, uživaće deset parova sa naše javne scene.

Gledaoci će bez cenzure moći da vide kako se poznati snalaze u neviđenom glamuru od kojeg zastaje dah, zatim, koliko njih zaista živi u ovakvim uslovima, a ko sanja o ovakvom krevetu, dnevnoj sobi iz snova...

Istovremeno, pred gledaocima TV "Happy" parovi će pokazati svu svoju ljubav, svađe, otkriće da li negde ljubav jenjava, ili se rasplamsava!

Šou će trajati 101 noć, koliko će vlasnik luksuzne vile poveriti parovima svoj dom na čuvanje.

Pobednik će biti onaj par koji ostane u vlasnikovoj kući do njegovog povratka sa putovanja, a u tome će mu pomoći publika. Publika će, prema već viđenim pravilima, jednom nedeljno, glasati za najbolji par i odlučivati koji će parovi nastaviti sa takmičenjem, a ko če napustiti šou. Gledaoci, koji glasaju, dobiće priliku da i sami učestvuju u show-u, kao par iz naroda.

"Vlasnik" kuće je Milan Lane Gutović, koji će sa svojom "suprugom" Vanjom Kostić, sa kojom je otišao na "bračno putovanje", sa ukućanima komunicirati direktno iz Pariza.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.