NavMenu

Novi Sad dobija poslovnu zgradu A klase u strogom centru - IQ Biznis Centar (FOTO)

Izvor: Promo Ponedeljak, 06.12.2021. 14:49
Komentari
Podeli
(Foto: Bulevar Invest)
Zastupnik za izdavanje CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe

Novi Sad već dugi niz godina predstavlja pored Beograda najtraženiju lokaciju u Srbiji za razvoj poslovanja, sa zavidnom ponudom kancelarijskog prostora A klase koji prati sve veću tražnju i sofisticiranost zahteva kompanija zakupaca posebno kada je reč o IT industriji i start-upovima. Prema nekim analizama, Novi Sad se smatra gradom sa najviše IT stručnjaka po glavi stanovnika, ali i mestom iz kojeg dolazi, nesrazmerno njegovoj veličini, veliki broj kompanija sa sopstvenim proizvodom, što daje šansu da Novi Sad postane regionalni IT centar.

Renomirani domaći investitor Bulevar Invest, koji je tokom proteklih 16 godina stekao poverenje tržišta brojnim izgrađenim stambenim i poslovnim objektima na nekim od najlepših novosadskih lokacija, trenutno ubrzano napreduje sa radovima na najnovijem projektu, modernoj poslovnoj zgradi A klase u strogom centru Novog Sada - IQ Biznis Centar, na uglu Rumenačke i Bulevara kralja Petra. Zastupstvo u izdavanju je povereno vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Činjenica da se IQ Biznis Centar gradi u skladu sa najvišim internacionalnim standardima enegetske efikasnosti – prestižnom Gold LEED sertifikacijom, dovoljno govori o kvalitetu gradnje ove trenutno najtraženije korporativne lokacije. Na 7.000 kvadrata i 12 spratova, uz maloprodajni prostor sa duplom spratnom visinom u prizemlju, kompanije zakupci na raspolaganju imaju kvadraturni opseg kancelarijskog prostora koji se prilagođava pojedinačnim potrebama poslovanja, već od 250 kvadrata, što je u zgradama A klase vrlo retko mogućnost.

(Foto: Bulevar Invest)
IQ Biznis Centar raspolaže sa 40 parking mesta u podzemnoj garaži, a zaposlenima je na raspolaganju i parking za bicikle, kao i brojni uslužni sadržaji u prizemlju objekta. Planirani završetak gradnje je predviđen za početak 2023. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.