NavMenu

Na prodaju EPS-ov hotel Obrenovac - Početna cena blizu 402 miliona dinara

Izvor: eKapija Subota, 04.12.2021. 14:32
Komentari
Podeli
(Foto: Google StreetView/Screenshot)
Republička direkcija za imovinu i Elektroprivreda Srbije raspisale su tender za prodaju kompleksa hotela Obrenovac.
Hotelski kompleks u Obrenovcu je u vlasništvu Republike Srbije i EPS-a i prodaje se u viđenom stanju, po početnoj ceni od 401,9 miliona dinara.

Kompleks koji je ponuđen na prodaju čine zgrada hotela u svojini EPS-a, korisne površine 10.413m2 i građevinske površine 12.301m2, upisan kao zgrada ugostiteljstva – nisko prizemlje + visoko prizemlje + 6 + tavan i ima odobrenje za upotrebu, zatim, pomoćna zgrada za smeštaj trafostanice takođe u svojini EPS-a i građevinsko zemljište, površine 5 ha 11 a 70 m2, u svojini Republike Srbije i EPS-a.

Objekat hotela ima 105 soba, tri restorana i simpozijum salu.

Prodaja se vrši prikupljanjem pisanih ponuda, a kupoprodajna cena treba da bude uplaćena u roku od 15 dana od zaključenja ugovora.


Ponude se primaju do 20. decembra do 15 sati, na pisarnici Direkcije.

Detaljnije OVDE.

Hotel Obrenovac nije u funkciji već godinama. Pre poplava 2014. u njemu su boravili azilanti, a nakon toga su tamo privremeni smeštaj dobili Obrenovčani koji su u poplavama ostali bez kuća.

B. P.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.