NavMenu

Kragujevac dobija najsavremeniji dom za starije u Srbiji (FOTO)

Izvor: Promo Ponedeljak, 29.11.2021. 08:24
Komentari
Podeli
Budući izgled objekta (Foto: Dom za smeštaj starijih osoba "Pet zvezdica")Budući izgled objekta
Najsavremeniji dom za smeštaj starijih osoba "Pet zvezdica" biće otvoren u Kragujevcu sredinom naredne godine. Kao što samo ime doma govori, u pitanju je objekat koji će prevazići sve do sada viđene standarde kada je u pitanju pružanje ovakve vrste usluge u Srbiji.

Na svega 3km od gradskog jezgra, tik uz Košutnjačku šumu, daleko od gradske buke, gradi se velelepan objekat sa prostranim dvorištem iz koga će korisnici imati priliku da uživaju u fantastičnom panoramskom pogledu na grad Kragujevac.

(Foto: Air Media)
- Pripremajući se za realizaciju ovog projekta, istraživali smo prakse i standarde najvećih svetskih lanaca domova i hotela. Namera nam je da starijima ponudimo novu dimenziju života - kao u najboljem hotelu sa pet zvezdica, ali sa servisima i uslugama koji jedan luksuzan objekat zaista čine domom - istakla je direktorka Marija Đelić.

"Pet zvezdica" će nuditi vrhunske sadržaje. Osim luksuznih soba i savremene kuhinje u skladu sa HACCP standardom i restoranom sa pogledom na grad, korisnicima će na raspolaganju biti i bazen sa slanom vodom u dvorištu, kao i moderna sala za rehabilitaciju opremljena hidromasažnom kadom i drugim profesionalnim aparatima.

Jednokrevetna soba (Foto: Dom za smeštaj starijih osoba "Pet zvezdica")Jednokrevetna soba
Investitori navode da je objekat u Kragujevcu samo prvi u lancu domova "Pet zvezdica". U planu su ulaganja u objekte na Zlatiboru, Kosmaju, kao i u Beogradu i Novom Sadu.

- Ovo je velika investicija za grad, ali i čitav sektor. Pripremajući projekat, vodili smo se ličnim iskustvima. Namera nam je da ponudimo takve uslove i usluge kakve bismo poželeli za naše roditelje i najbliže - ističe Marija Đelić.

(Foto: Dom za smeštaj starijih osoba Pet zvezdica)
Sve informacije o najsavremenijem privatnom domu za starije "Pet zvezdica" zainteresovani mogu dobiti:

- pozivom na brojeve telefona – 034/610-20-40 i 066/610-20-40,
- putem elektronske pošte – info@petzvezdica.rs
- pregledom zvanične internet prezentacije – www.petzvezdica.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.