NavMenu

Izbegnite pet čestih grešaka u odevanju tokom jeseni i zime

Izvor: eKapija Utorak, 23.11.2021. 13:33
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/nastya_gepp)Ilustracija
Moda je igra, a svi mi imamo neki svoj stil koji nikom ne bi trebalo da smeta, bilo da smo ljubitelji ravne obuće ili potpetica, odeće koja prati liniju tela i "oversize" komada, pantalona i haljina.

Pet grešaka koje su česte u hladnijem periodu godine, a koje bi bilo dobro zaobići donosimo u nastavku teksta.

Greška broj 1: Negiranje postojanja čarapa/hulahopki

Dajte ovom komadu odeće status koji zaslužuje, piše portal Zadovoljna.hr. U mnogim situacijama upravo će vas one spasti od bespotrebnog smrzavanja. Obucite hulahopke i uživajte na niskim temperaturama.

Greška broj 2: Neulaganje u kaput/jaknu

Ako spadate u grušu onih koji misle da mogu prebroditi zimu bez dobrog kaputa ili jakne, još jednom dobro razmislite. Sigurno će se pojaviti barem nekoliko situacija u kojima ćete žaliti jer nemate toplu zaštitu. Zato uložite u dobar kaput ili jaknu. Kupite komad koji je klasičan i koji ćete nositi godinama. Na taj način ulaganje će vam se i te kako isplatiti.

Greška broj 3: Zanemarivanje ruku

Jedan od najgorih osećaja na hladnoći je onaj kad nam od hladnoće pocrvene i utrnu pristi na rukama. Da se to ne bi događalo zaštitite ih. Nemojte računati da ćete ruke samo staviti u džep i rešiti sve probleme. Kupite lepe i tople rukavice koje će pomoći da se trnci ne događaju.

Greška broj 4: Preskakanje kapa i šalova

Glava i uši neka vam uvek budu na toplom. Nemojte bežati od kapa jer će vam pokvariti frizuru ili šalova jer vam se ne sviđaju. Uostalom, ponuda ovih modnih dodataka toliko je široka da sigurno možete naći komade koji će vas, najvažnije, grejati i čuvati od smrzavanja, a onda i prehlade, a istovremeno izgledati sjajno.

Greška broj 5: Odabir pogrešne obuće

Osim ako ste srećnica koja ceo dan provodi tako da se automobilom vozi do garaže i ne izlazi van, neku obuću kada stigne hladnije vreme bolje je preskakati. Ako ne možete bez visoke pete, štikle zamenite jednako elegantnim, ali puno toplijim gležnjačama na potpeticu.

Ako je toplo vašim nogama, logično, biće toplije vašem celom telu. Zato pametno birajte obuću.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.