NavMenu

Uvodnik

Izvor: eKapija Ponedeljak, 22.11.2021. 11:18
Komentari
Podeli
Digitalizacija je odavno postala obeležje trenutka u kome živimo, a po svemu sudeći, trenutno smo tek na vrhu brega. Ubrzani razvoj tehnologije, prilagođavanje sveta novim okolnostima i iznalaženje rešenja kojima se prevazilaze krize samo su neki od zadataka onih koji se bave tehnologijama, ali i savremenim poslovanjem.

U industriji se sve više nude rešenja koja unapređuju, ne samo poslovanje, nego i svakodnevicu. Poslovanje, ali i ceo život, sve više su "na klik".

Ubrzani tempo života ne dozvoljava nam mnogo prostora da zastanemo i zapitamo - kako se sve to dogodilo i šta nas još čeka?

Zbog toga novi bilten eKapije pod nazivom "Digitalizacija 2021 - eSvet na klik" želi da pruži odgovor. Razgovarali smo sa onima koji su u centru zbivanja, koji su kreatori nove stvarnosti, koji svojim rešenjima i idejama doprinose da ovaj svet bude pametniji i jednostavniji.

Produktivnost i profit ne bi trebalo da budu ometani komplikovanim procesima i zastarelom tehnologijom. Investicije u inovacije i poboljšanje iskustva korisnika i klijenata svakako su ono u čemu digitalizacija ima svoj udeo i čemu bi trebalo težiti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.