NavMenu

Otvorene prijave za intenzivno studentsko programsko takmičenje AIBG Belgrade 10. i 11. decembra

Izvor: eKapija Ponedeljak, 08.11.2021. 18:28
Komentari
Podeli
(Foto: ronstik/shutterstock.com)
Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope — BEST Beograd, četvrti put organizuje AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), intenzivno studentsko programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije.

AIBG Belgrade održaće se 10. i 11. decembra na Univerzitetu Metropolitan, gde će timovi imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bota), koji će se boriti sa botovima suparničkih timova u zadatoj video igri i tako odrediti pobednika takmičenja, koga očekuje nagrada u iznosu od 100.000 RSD.

Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta iz cele Srbije, sa ciljem da im pružimo priliku da pokažu svoje znanje i prošire svoje iskustvo u oblastima veštačke inteligencije i programiranja. Kompanija Vroom biće pokrovitelj takmičenja.

Udruženje studenata tehnike Evrope je međunarodna, neprofitna, apolitična studentska organizacija koja broji 92 lokalne grupe u 33 zemlje. Od svog osnivanja 2003. godine, lokalna grupa BEST Beograd omogućava povezivanje, razmenu i saradnju sa studentima iz cele Evrope.

Ne propusti priliku da osvojiš vredne nagrade, zato nam se pridruži 10. i 11. decembra.

Prijave su otvorene u periodu od 3. do 21. novembra na sajtu aibg.best.rs. Okupi tim i prijavi se!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.