NavMenu

Hotel Sheraton u Kolašinu verovatno neće biti otvoren ni tokom ove sezone

Izvor: Vijesti Utorak, 02.11.2021. 16:10
Komentari
Podeli
Hotel Four Points by Sheraton u Kolašinu najverovatnije neće biti otvoren ni za predstojeću turističku sezonu. To su informacije koje imaju u lokalnoj Turističkoj organizaciji (TO).

Taj hotel sa četiri zvjezdice zatvoren je na početku pandemije, a od tada nije bilo zvaničnih informacija o planovima za njegovo ponovno otvaranje. Na ulazu u objekat još stoji odluka o produženju privremenog zatvaranja i pružanju ugostiteljskih usluga "zbog pogoršanja epidemiološke situacije", od 1. decembra 2020. godine. U njoj piše i da će hotel biti zatvoren do kraja marta 2021. godine. No, ni posle tog datuma ni radnici, ni nadležni za kolašinski turizam nisu dobili zvanična obavještenja o mogućnosti otvaranja hotela.

Direktor TO Aleksandar Vlahović kaže da je zatvaranje tog objekata veliki hendikep za turističku ponudu.

- Taj hotel je generisao značajan broj noćenja prethodnih godina. Kolašinu trenutno nedostaje, pre svega, kvalitetan hotelski smeštaj visoke kategorije. Prema trenutnim informacijama, ni za predstojeću turističku zimu hotel neće biti otvoren - kazao je Vijestima Vlahović.

On podseća da u Kolaštinu, osim tog, postoje još po dva hotela sa četiri i tri zvezdice. Kapacitet Four Points by Sheraton je 150 ležajeva.

Oko 20 zaposlenih u tom objektu, kako su nazvanično kazali Vijestima neki od njih, takođe nemaju informacije o planovima poslodavaca niti o svom daljem statusu, nakon što im isteknu ugovori. Angažovani su ugovorima o radu na određeno vreme do kraja ove godine. Najavljuju da će ubrzo zatražiti zvanične odgovore od vlasnika hotela.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.