NavMenu

Tematski bilten "Digitalizacija 2021 - eSvet na klik" 25. novembra na eKapiji

Izvor: eKapija Sreda, 27.10.2021. 10:19
Komentari
Podeli
Digitalizacija je odavno postala obeležje trenutka u kome živimo, a po svemu sudeći, trenutno smo tek na vrhu brega. Ubrzani razvoj tehnologije, prilagođavanje sveta novim okolnostima i iznalaženje rešenja kojima se prevazilaze krize samo su neki od zadataka onih koji se bave tehnologijama, ali i savremenim poslovanjem.

U industriji se sve više nude rešenja koja unapređuju, ne samo poslovanje, nego i svakodnevicu. Inteligentni proizvodi, od onih u našim automobilima, do klima uređaja, umrežavanje telefona i aparata, kontrоla građevinskih projekata, upravljanje procesima na daljinu, sve više su prisutni i ukazuju nam na budućnost pred nama.

Poslovanje, ali i ceo život, sve više su "na klik". Plaćanje računa, upis dece u vrtić, registracija vozila, elektronski potpis. Okruženi smo internetom i pametim telefonima, moćnim računarima i nebrojenim aplikacijama koje nam olakšavaju svakodnevicu. Važnu ulogu imaju data centri, koji sve više postaju neophodnost.

Klasično poslovanje dobija svoj novi oblik, pa tako postajemo "digitalni nomadi", a fotelje iz kancelarija mnogi su zamenili onima kod kuće. Susrećemo se sa novim pretnjama, kada je reč o bezbednosti na internetu, ali i sa sve više rešenja koja u ovome mogu da nam pomognu.

Naš prostor ponekada nije dovoljno dobar za poslovanje u novim uslovima, ali su se zato pojavile kompanije koje nam nude privatne kancelarije, coworking prostore, mesta za razvoj inovativnih ideja i alate kako da to i ostvarimo.

Ubrzani tempo života ne dozvoljava nam mnogo prostora da zastanemo i zapitamo - kako se sve to dogodilo i šta nas još čeka?

Zbog toga novi bilten eKapije pod nazivom "Digitalizacija 2021 - eSvet na klik" želi da pruži odgovor. Razgovaraćemo sa onima koji su u centru zbivanja, koji su kreatori nove stvarnosti, koji svojim rešenjima i idejama doprinose da ovaj svet bude pametniji i jednostavniji.

Produktivnost i profit ne bi trebalo da budu ometani komplikovanim procesima i zastarelom tehnologijom. Investicije u inovacije i poboljšanje iskustva korisnika i klijenata svakako su ono u čemu digitalizacija ima svoj udeo i čemu bi trebalo težiti.

Predstavićemo dobre primere, dati mnoštvo korisnih saveta i rešenja, kako bismo svi zajedno što bolje iskoristili trenutak u kome živimo i poslujemo.

Tematski bilten "Digitalizacija 2021 - eSvet na klik" idealno je mesto da preporučite vašu firmu, usluge ili proizvode koji mogu doprineti unapređenju ove oblasti.

Pozivamo vas da nam se pridružite.

Pišite nam na marketing@ekapija.com ili urednik@ekapija.com ukoliko želite da budete deo našeg tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše predloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Izdanja ranijih tematskih biltena pročitajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.