NavMenu

Stara čaršija prvi hotel sa pet zvezdica u Baru

Izvor: barinfo.me Četvrtak, 21.10.2021. 10:55
Komentari
Podeli

(Foto: Shutterstock/Travel Faery)
Bar sada i zvanično ima prvi hotel sa pet zvjezdica Staru čaršiju. Naime, u ovaj hotel stiglo je rješenje Ministarstva održivog razvoja i turizma o kategorizaciji, uz tablu koja je istaknuta na ulazu u Staru čaršiju.

U septembru 2021. godine hotel & spa posjetio je tim Ministarstva održivog razvoja i turizma. Obišavši hotelski kompleks, posmatrajući rad zaposlenih i sadržaj samog hotela, donijeli su odluku da mu dodijele pet zvjezdica.

- Kao prvi hotelski kompleks kategorisan sa 5* u Baru, imamo tu čast, ujedno i veću odgovornost da dosadašnja zalaganja podignemo na još viši nivo. Na nama je zadatak da vas uvjerimo da je nagrada dospjela u prave ruke. Isto tako, u predstojeću sezonu ulazimo radosni i sa još više motivacije za rad. Naši majstori koji su svojim zlatnim rukama gradili Staru Čaršiju, stub su ove vizije. Svojim umijećem i vještinama ostavljaju trag u svakom kamenu.
Naš je hotelski kompleks orijentisan ka veličanstvenom Starom gradu, koji iza svojih zidina ljubomorno čuva istoriju, kulturu i autentičnost. Pogled na masive planine Rumije nikoga nije ostavio ravnodušnim. Kompleks odiše spojem prošlosti i sadašnjosti, tradicije i modernog. Unutrašnjost hotela je spoj kamena i drveta unoseći dozu elegancije i otmenosti, pružajući našim gostima osjećaj spokoja i udobnosti - kaže se u saopštenju Stare čaršije hotel & spa, kojeg potpisuje menadžer Vernes Zagora.


Vlasnik ovog ekskluzivnog hotela, otvorenog 20. jula 2019. godine, je poznati crnogorski humanista Hajriz Hačko Brčvak.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.