NavMenu

CUE Podgorica najbolji biznis hotel u Crnoj Gori - Priznanja još u tri kategorije

Izvor: Mina Četvrtak, 30.09.2021. 16:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dragon Images/shutterstock.com)Ilustracija
CUE Podgorica je nagrađen prestižnom Haute Grandeur Global Awards u četiri kategorije.

CUE je proglašen za najbolji Bed and Breakfast hotel na globalnom nivou, najbolji ekološki i urbani hotel u Evropi, kao i najbolji biznis hotel u Crnoj Gori za ovu godinu.

Generalna direktorica CUE hotela, Jelena Ognjenović, kazala je da su veoma zadovoljni novim priznanjima.

- U ovoj, najizazovnijoj godini do sada, biti na ovakav način priznat od međunarodne javnosti, dodaje ogromnu vrednost svim našim naporima. Za pet godina postojanja uložili smo mnogo napora da hotel pretvorimo u ono što danas imamo - najinspirativnije mesto za boravak u glavnom gradu Crne Gore - rekla je Ognjenović.

Ona je kazala da hotel predstavlja moderan, šik i urbani ambijent, koji pruža nezaboravno i uzbudljivo iskustvo gostima.

- Savršen smo primer kako nove tehnologije doprinose boljoj zaštiti naše okoline, a otvorena saradnja, inovativnost i odlučnost osnovna su strategija CUE Podgorica. Prestižna priznanja, poput Haute Grandeur Global Excellence Awards, inspirišu nas da konstantno podižemo očekivanja i pružamo još kvalitetniju uslugu svim cenjenim gostima - poručila je Ognjenović.

Predstavnici hotela su saopštili da su među ovogodišnjim pobednicima u mnogobrojnim kategorijama, prema ocenama gostiju i stručnjaka iz hotelijerske industrije, vrhunski hoteli, odmarališta, Spa i restorani iz čak 60 zemalja sveta.

Haute Grandeur Global Excellence Awards priznaju izuzetna dostignuća u pružanju doslednih, izuzetnih iskustava u svetskoj industriji luksuznog ugostiteljstva.

Osnivačica i predsednica Haute Grandeur Global Awardsa, Marinique de Vet, kazala je da je za dobijanje tog priznanja neophodno da ugostiteljski objekti briljiraju na svim nivoima.


- U godini koja je donela neviđene izazove, ove nagrade pokreću veći uspeh u već izuzetnim ugostiteljskim objektima i postavljaju nove standarde izvrsnosti. Haute Grandeur Global Excellence Awards je više od proslave dostignuća. Poštuje principe napornog rada, posvećenosti, odlučnosti, liderstva i usjeha. Više nego ikad ranije, priznanje pomaže timovima da ostanu pozitivni i vode ka ciljevima - rekla je de Vet.

Haute Grandeur Global Awards nadahnjuje još veći uspeh u već izuzetnim ugostiteljskim objektima i postavlja nove standarde izvrsnosti.

- CUE Podgorica će nastaviti sa pružanjem i unapređenjem vrhuske usluge, a nagrade poput ove biće vetar u leđa za još bolje rezultate - poručili su iz tog hotela.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.