NavMenu

Čuveno odmaralište Mitrovac na Tari korak bliže kompletnoj rekonstrukciji - Traži se izvođač radova za uređenje enterijera planinarskog doma

Izvor: eKapija Nedelja, 12.09.2021. 12:43
Komentari
Podeli
(Foto: Stefan Kostic/Unsplash)
Čuveno odmaralište Mitrovac, koji se nalazi u okviru Nacionalnog parka Tara, uskoro bi moglo sa punim kapacitetom da prima turiste, ljubitelje prirode koji vole da uživaju u lepotama koje pruža planina.

Nacionalni park Tara raspisao je tender za nastavak treće faze rekonstrukcije planinarskog doma Mitrovac u okviru kojeg su predviđeni radovi na uređenju enterijera.

Kako je navedeno u tehničkoj dokumentaciji, u planu je nabavka podova, sanitarnog i keramičkog materijala, kao i izvođenje molerskih radova u unutrašnjosti objekta i drugih zanatskih radova.

Podsetimo, za rekonstrukciju planinarskog doma predviđene su četiri faze koje se sukcesivno izvode od 2018. godine. U prvom delu treće faze urađen je deo posla na uređenju enterijera, a ovim tenderom u planu je kompletiranje ove faze. Planinarski dom će na kraju rekonstrukcije imati 18 novih apartmana sa zasebnim kupatilima i konferencijsku salu.

Vrednost posla iznosi 15.000.000 dinara, a rok za prijavu učesnika je 1. oktobar.

Bliže detalje u vezi sa tenderom možete pogledati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.