NavMenu

Instagram foto-konkurs - Održiva mobilnost za zdraviji život u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 03.09.2021. 11:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/cloudlynx)Ilustracija
Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) i Grad Beograd objavili su javni poziv za izbor najbolje fotografije na temu "Održiva mobilnost za zdraviji život" u okviru kampanje Grada povodom Evropske nedelje mobilnosti.

Kako je navedeno na sajtu SKGO, cilj sprovođenja javnog poziva je podizanje svesti građana Beograda o značaju i koristima korišćenja nemotorizovanih vidova prevoza (primer: vožnja bicikla, trotineta, rolera, pešačenje, odnosno svi vidovi nemotorizovanog prevoza) u cilju unapređenja kvaliteta vazduha i životne sredine u gradu.

Konkurs će biti organizovan na zvaničnoj stranici društvene mreže Instagram Grada Beograda (https://www.instagram.com/grad_beograd/). Učešće na konkursu je moguće postavljanjem fotografije na lični Instagram profil učesnika, uz obeležavanje - "tagovanje" Instagram profila grada Beograda - @grad_beograd i obeležavanjem fotografije oznakom #mobilnostzazdravlje.

Broj fotografija jednog korisnika nije ograničen.


Fotografije moraju biti originalne i napravljene na teritoriji grada Beograda, a učesnici konkursa mogu biti svi građani Srbije - korisnici društvene mreže Instagram.

Konkurs traje od 3. do 12. septembra 2021. godine. Najbolji će biti nagrađeni novčanim nagradama od 60.000, 40.000 i 20.000 dinara.

Konkurs se održava uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Više pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.