NavMenu

Pogled na Dunav iz đakuzi-bazena - Otvoren vodeni centar "Horizont Swimming&Spa" u opštini Stara Pazova

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.08.2010. 13:07
Komentari
Podeli

Kompleks "Horizont Swimming&Spa" u Surduku (Foto: Horizont swimming spa)Kompleks "Horizont Swimming&Spa" u Surduku

Za one koji žele da uživaju u vodenim atrakcijama, isprobaju prve đakuzi bazene u Srbiji, igraju odbojku i košarku u vodi ili samo plivaju i pobegnu od gradske gužve sutra (10. avgust 2010. godine) će svečano biti otvoren kompleks bazena "Horizont Swimming&Spa" u Surduku na samoj obali Dunava.

Na potezu između Beograda i Novog Sada, u blizini Slankamena, Novih Banovaca, Stare Pazove i Inđije, smešteno je na otvorenom 5 bazena i 6 đakuzi bazena. Tu lokaciju je investitor Darko Mirković izabrao, pre svega, zbog prelepog pogleda na Dunav. U saradnji sa beogradskim "Aqua Pro Group" i "Aqua Arts-akvamarin" izgrađeni su savremeni bazeni sa najnovijom bazenskom tehnikom, po svetskim standardima izgradnje i opreme za kvalitet vode.

(Foto: Horizont swimming spa)

- Kompleks će svečano biti otvoren 10. avgusta, ali smo mi već počeli da radimo 21. jula i imamo veliku posećenost. Već u jutanjim satima ugostimo oko 2.000 posetilaca. Otvorena su dva bazena za sportove u vodi, dva rekreativna, jedan dečiji, a imamo i 6 đakuzi bazena. Napravili smo dosta vodenih zavesica, a u okviru kompleksa postoje tri bara, od čega je jedan u vodi – kaže za "eKapiju" Ivana Lemmer kreativna direktorka kompleksa "Horizont Swimming&Spa".

Kompleks poseduje teren za odbojku na pesku, a uskoro će dobiti i terena za takozvani klizavi fudbal.

(Foto: Horizont swimming spa)

Kako kaže Ivana Lemmer, ovo je samo prva faza izgradnje kompleksa na desnoj obali Dunava u koju je uloženo 1,5 mil EUR, a već sledeće godine je u plani izgradnja marine za čamce sa sportovima na vodi, zatvorenog bazena i još sportskih terena.

- Posetioci komleksa "Horizont Swimming&Spa" sada mogu da izađu na Dunav, ali želimo da upotpunimo našu ponudu. Ovu celinu ćemo kompletirati u trećoj fazi izgradnje, kada će biti podignut hotel pored Dunava koji bi trebalo da poseduje 18 soba – najavljuje Lemmer.

(Foto: Horizont swimming spa)

Cene ulaznica

Cena celodnevne karte je 450 dinara, dok je poludnevna karta (posle 16 sati) 250 dinara. Učenici za ceo dan boravka u kompleksu bi trebalo da izdvoje 300 dinara, a za decu do 7 godina ulaz je besplatan. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

S.O.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.