NavMenu

Pregled poslovanja svih turističkih agencija i prijava na šemu vaučera uskoro deo sistema eTurista - Raspisan tender za web aplikaciju vredan 78 miliona dinara

Izvor: eKapija Utorak, 13.07.2021. 14:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kikalishvili Mamuka/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija oglasilo je nabavku novih modula za eTuristu – Centralni informacioni sistem u ugostiteljstvu i turzimu.

Kako stoji u tekstu tendera, cilj javne nabavke je nadogradnja sistema eTurista, a reč je dva modula, od kojih je jedan za osiguranje i odnosi se na podatke o tursitičkim agencijama i njihovom poslovanju, dok će drugi omogućiti prijave ugostitelja za vaučere u Srbiji.

Prvi modul podrazumeva integraciju sa APR-om i preuzimanje podataka o turističkim agencijama iz njhovog Registra turizma – o visini prometa, opštim uslovima putovanja, bankarskoj garanciji ukoliko postoji, brojevima računa u poslovnim bankama, ugovorima potpisanim sa posredničkim agencijama, kao i o prodatim aranžmanima...

Sve turističke agencije dobiće korisničke naloge u sistemu eTurista.

Sistem treba da putniku omogući validnost garancije putovanja, a takođe i da upozori turističku agenciju o roku isticanja garancije putovanja, ali i licence.

Drugi modul koji će biti ugrađen u sistem e Turista odnosi se na prijavu ugostitelja za šemu dodele vaučera.
Praktično, sistem će omogućiti korisniku da podnese prijavu za dodelu šeme vaučera. Potrebno je da ugostitelj otvori obrazac prijave i unese potrebne podatke koje će sistem automatski povući.


Nakon integracije ovog modula eTurista će davati podatke kao što su izveštaji o objektima i ugostiteljima kojima je odobren zahtev za šemu dodele vaučera, a izdavaće i potvrde o rezervaciji i uparivanju rezervacije sa odobrenim vaučerima.

U tehničkom delu specifikacije javne nabavke, ističe se da nadogradnja sistema treba da bude razvijena kao web aplikacija.

Vrednost javne nabavke isznosi 78,2 miliona dinara.

Tender ističe 12. avgusta, a dodatne detalje pogledajte OVDE.

B. P.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.