NavMenu

Otvoren luksuzni ski-rizort Viceroy Kopaonik vredan 54 mil EUR - Gostima na raspolaganju 119 soba i apartmana, spa centar, bazeni... (FOTO)

Izvor: eKapija Sreda, 16.06.2021. 09:20
Komentari
Podeli
(Foto: Viceroy Kopaonik Srbija)
Američki ugostiteljski brend Viceroy Hotels & Resorts otvorio je hotel Viceroy Kopaonik Srbija, koji je ujedno i prvi rizort ovog brenda na evropskom kontinentu. Ukupna vrednost investicije je 54 mil EUR.

- Zahvaljujući ovom otvaranju, naša Planina sunca, kao najveći skijaški centar u Srbiji i jedna od najpopularnijih lokacija za odmor tokom cele godine, dobiće prvi ski-in, ski-out rizort sa pet zvezdica. Za nas, ovo je istorijski trenutak, jer ćemo pomeriti granice ugostiteljstva na Kopaoniku za domaće i strane posetioce, ali i otvoriti novo poglavlje za turizam u našoj zemlji - rekao je generalni direktor hotela Viceroy Kopaonik Srbija Goran Kovačević.

Izvršni direktor Viceroy Hotel Grupe Majk Volš rekao je da mu je čast što prisustvuje evropskom debiju brenda na prelepoj i kulturom bogatoj destinaciji kao što je Kopaonik.

Recepcija (Foto: Viceroy Kopaonik Srbija)Recepcija

- U Viceroy-u, mi smo pre svega i uvek domaćini! Zahvaljujući intuitivnoj usluzi, ovaj hotel izdvojiće se u odnosu na evropske konkurente, a talentovani tim profesionalaca učestvovaće u kreiranju uspomena naših gostiju koje će trajati celoga života - zaključio je Volš.

Svetski poznati arhitekti WATG i Wimberly Interiors, koji su bili zaduženi za dizajn, inspiraciju su pronašli u lokalnom stilu Suvog Rudišta i drugim autentičnim elementima.
Rizort poseduje 119 soba i apartmana površine od 35 do 70 m2, kao i penthaus (predsednički apartman) od 180 m2, sa dve spavaće sobe, privatnom kuhinjom, trpezarijom i liftom.

(Foto: Viceroy Kopaonik Srbija)

Novi hotel ima spa centar, zatvorene i otvorene bazene, kao i hidro-masažne kade, šest soba za različite tretmane, meditativni salon za opuštanje i hamam.

Gostima su na raspolaganju i tri sale za sastanke sa maksimalnim kapacitetom od 100 mesta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.