NavMenu

Prvi Goč eko fest od 25. do 27. juna

Izvor: Agrojug Utorak, 15.06.2021. 09:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Eli Nastasijević)Ilustracija
Prvi Goč eko fest, fantastičan spoj ekologije i modernih muzičkih sadržaja, održava se na planini Goč od 25. do 27. juna.

Organizatori su pripremili više od 30 veoma korisnih radionica, a muzički izvođači su i najbolji di džejevi sadašnjice u Srbiji i šire.

Organizatori najavljuju tri dana veoma zanimljivih radionica i muzičkih sadržaja koji će značajno podići svest o potrebi zaštite životne sredine, a ciljna grupa su pre svega mladi.

Razvijanje lokalnog turizma i ekologije, obuka mladih u organizaciji sličnih događaja, poboljšanje saradnje sa nevladinim sektorom u ovim oblastima i podizanje ekološke svesti kod mladih, glavni su ciljevi prvog ovakvo velikog događaja na planini Goč.

Goč eko fest su pomogli Opština Vrnjačka Banja i Turistička organizacija ove opštine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.