NavMenu

Najveći broj korisnika prelazi u A1 mrežu

Izvor: Promo Sreda, 16.06.2021. 14:52
Komentari
Podeli
(Foto: DisobeyArt/shutterstock.com)
Prema izveštaju RATEL-a za prva tri meseca 2021. godine korisnici mobilne telefonije u Srbiji najviše poverenja imaju u A1 Srbija budući da je najviše brojeva preneto u A1 mrežu.

Kako bi podržao trend rasta broja korisnika i njihovu potrebu za većom potrošnjom interneta, A1 Srbija uveliko radi na značajnim unapređenjima mrežne infrastrukture, proširenju kapaciteta 4G mreže i još većem unapređenju data servisa. Dodatna infrastrukturna proširenja predviđena su u celoj zemlji, posebno na području Beograda i u Vojvodini, koja će unaprediti iskustva korisnika na čak 70% mreže.

Osim sopstvenog A1 brenda uređaja i poklona dobrodošlice koji korisnicima omogućava da do kraja 2021. samostalno biraju i aktiviraju dodatke kroz Moj A1 aplikaciju, lansirana je nova, jedinstvena tarifa koja prati tempo digitalnih generacija kojima uvek treba više mobilnog interneta, po pristupačnoj ceni. Od 1. juna svi korisnici imaju mogućnost da odaberu A1 Moćnu tarifu koja donosi 1 terabajt za prenos podataka u periodu od dve godine. To iznosi čak 1.024 gigabajta, odnosno više od milion megabajta koji mogu da se koriste fleksibilno, uz neograničene minute i SMS poruke u nacionalnom saobraćaju.


A1 Srbija

A1 Srbija je deo internacionalne Telekom Austria Grupe i mobilni operater koji unapređuje tržište telekomunikacija, kreirajući najbolje iskustvo korisnika za život u savremenom digitalnom dobu. Blizu 1.500 zaposlenih posvećeno je kreiranju inovativnih rešenja i usluga, omogućavajući 2.4 miliona korisnika da odaberu i na najbolji način iskoriste mogućnosti koje digitalizacija nudi, u skladu sa svojim potrebama.

A1 Telekom Austrija Grupa je lider digitalnih usluga i komunikacionih rešenja u regionu Jugoistočne Evrope, koja pruža usluge oko 25 miliona korisnika u sedam zemalja i zapošljava blizu 18.000 ljudi. Grupa je evropska jedinica kompanije América Móvil, jednog od najvećih provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.

Za više informacija posetite www.a1.rs i www.A1.group
Komentari
Vaš komentar

Tema u žiži: A1 Biz podrška

Vidi sve
Pogledajte i ostale tekstove iz ove Teme u žiži

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.