NavMenu

Wellport, najbolji stambeni kompleks u Srbiji, nastavlja da raste

Izvor: Promo Ponedeljak, 07.06.2021. 15:57
Komentari
Podeli
Da li znate da na Novom Beogradu, u centru najmodernijeg dela grada, postoji luka mirnog života, koja pruža sigurnost i privatnost uz najmoderniji dizajn i komfor?

Radi se o Wellportu – prvom kondominijumu na Novom Beogradu.

Pri izgradnji ovog stambenog kompleksa, mislilo se o svim detaljima, a jedan od njih je i lokacija, koja je jedna od popularnijih u gradu. Poznato je da Novi Beograd predstavlja okosnicu poslovog i modernog života grada. U nedostatku adekvatne ponude u centru grada, mnoge kompanije se sve više okreću upravo ovoj, trenutno najprogresivnijoj gradskoj opštini. Neposredna blizina Airport City-ja, najvećeg poslovnog parka u Srbiji, ali i brojnih restorana, igraonica, tržnih centara, učinila je da Wellport postane idealno mesto za život mlađe i starije populacije, poslovnih ljudi, kao i porodica sa decom. Dodatne pogodnosti za roditelje su nekoliko škola i vrtića koji se nalaze u blizini, kao i Savski kej, tradicionalno mesto Beograđana za opuštanje i predah od užurbanog tempa života.

Ovaj kompleks ispunjava najviše kriterijume i onih najzahtevnijih. Wellport je pre svega dizajniran tako da obezbedi mir i zadovoljstvo svojim stanarima. Ovaj kondominijum se sastoji iz četiri zgrade i zajedničkog prostora koji mogu da koriste isključivo njegovi stanari, na mestu koje je blizu svih važnih saobraćajnica, ali opet dovoljno ušuškano od gradske buke. Velika pažnja poklanja se bezbednosti njegovih stanara, pa kondominijum raspolaže jedinstvenim karakteristikama kao što su stanovi koji su pripremljeni za smart house sistem, koji omogućava potpunu kontrolu nad vašim domom, čak i kada niste tu, recepciju 24h svakoga dana u nedelji, profesionalno održavanje, video nadzor, kartični pristup, podzemnu garažu i privatni park.

Stanovnicima kompleksa na raspolaganju je i pažljivo uređeni privatni park gde na miru mogu prikupljati neophodnu energiju obasjani sunčevim zracima, posle dugog dana provedenog na poslu, uživajući u lepim danima koji su pred nama ili prošetati svog kućnog ljubimca, za koje je na raspolaganju i posebno dizajniran kutak. Za sportsko uživanje na otvorenom, obezbeđena je i teretana. Mališani će stvarati divne uspomene, koje će pamtiti celog života, svoja prva prijateljstva i ljubavi, jer su im na raspolaganju dva dečija igrališta sa svim potrebnim mobilijarom za igru i zabavu.

Ove godine, Wellport je proglašen najboljim stambenim kompleksom na srpskom tržištu od strane uglednog magazine "CIJ", koji već petu godinu zaredom nagrađuje najuspešnije na tržistu nekretnina.

S obzirom na veliki broj zadovoljnih stanara, kao i na sve veći broj zainteresovanih, započeta je treća faza izgradnje ovog kompleksa, od predviđenih ukupno četiri. Nova zgrada će imati 22 sprata, te će budući stanari pored mnogih drugih pogodnosti, moći da uživaju i u divnom pogledu koji će se pružati sa prozora ove višespratnice na mnogobrojne gradske zanimljivosti. Uživanje u prvoj jutarnjoj kafi biće lep i jedinstven početak dana jer ćete ispred sebe imati veliki deo naše prestonice. U okviru treće faze u ponudi su luksuzne stambene jedinice različitih struktura koje obuhvataju četvorosobne i petosobne stanove, kako bi se osigurao neophodan komfor i za višečlane porodice.

Ovo, po mnogo čemu jedinstveno mesto u gradu, projekat je renomiranog izraelskog investitora Shikun & Binui Group, koji je kod nas poznat po izgradnji velelepnih kondominijuma Central Garden i Voždove kapije.

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova u prvom kondominijumu na Novom Beogradu je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.