NavMenu

Air Serbia obnavlja letove ka najpopularnijim destinacijama na hrvatskom primorju i Bukureštu

Izvor: eKapija Utorak, 25.05.2021. 11:25
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Air Serbia će od 28. maja ponovo pokrenuti letove ka svojim destinacijama na hrvatskom primorju - Dubrovniku i Splitu. Letovi kapopularnim letovalištima u Dalmaciji obavljaće se dva puta nedeljno,ponedeljkom i petkom, dok će od 13. juna biti dodat i treći nedeljni let do Splita, nedeljom.

Osim sezonskih ruta, Air Serbia će od 4. juna obnoviti i redovnu liniju do Bukurešta. Srpska nacionalna avio-kompanija će do glavnog grada Rumunije saobraćati tri puta nedeljno - ponedeljkom, petkom i subotom.Planirano je da se krajem juna broj nedeljnih letova do Bukurešta poveća napet, dodavanjem još po jednog leta nedeljom i ponedeljkom, saopštila je kompanija.

- Raduje nas što smo u prilici da omogućimo putnicima planiranje letnjeg odmorana popularnim primorskim destinacijama kao što su Dubrovnik i Split, koje su im tradicionalno zanimljive zbog svoje lepote i blizine. Vazdušna veza sa glavnimgradom Rumunije nam je takođe veoma važna, pre svega iz ekonomskih razloga - izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.