NavMenu

Elixir Garden u srcu Novog Beograda - Više od 250 stanova, privatno dvorište samo za stanare i poslovni prostor na više od 3.500 m2 (FOTO)

Izvor: Promo Ponedeljak, 24.05.2021. 10:02
Komentari
Podeli

Na izuzetno popularnoj lokaciji na Novom Beogradu, između ulica Tošin bunar, Bulevara heroja sa Košara i planirane ulice Tadije Sondermajera, smestio se stambeno-poslovni objekat Elixir Garden. Reč je o kompleksu koji predstavlja pravu meru visokog kvaliteta stanovanja, obezbeđen primenom i korišćenjem materijala vrhunskog kvaliteta, savremenog dizajna i koncepta življenja.

Kompleks se prostire na više od 50.000 m2. Čine ga tri lamele - A, B i D, namenjene stanovanju. U ponudi je 256 stanova, kao i 444 parking mesta u podzemnoj garaži na dva nivoa. Objekat raspolaže i sa 22 parking mesta na otvorenom, koji su namenjeni za posetioce.

Stanovi su različitih struktura i kvadratura - od garsonjera do šestosobnih, kao i luksuznih premijum stanova. Dobro su osvetljeni i predstavljaju pravu meru komfora i bezbednosti za život pun pozitivne energije.

Pored toga, stanovi su opremljeni "smart house" sistemom, koji je ugrađen u svaku stambenu jedinicu. Sa ciljem uštede i sigurnosti, omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, utičnicama, osvetljenjem, roletnama, bojlerom, klima uređajem i doprinosi bezbednijem, komfornijem životu.


Privatni park površine 2.084 m2 namenjen samo stanarima

Posebnu draž kompleksu Elixir Garden daje privatni park namenjen samo stanarima. Park je površine 2.084 m2, a pristup je kontrolisan, s obzirom na to da ima fizičko i tehničko obezbeđenje 24/7.

Uređen je zelenilom, stazama, klupama, trim stazom i ostalom opremom za rekreaciju i odmor svih stanara. Osvetljen je visokim i ambijentalnim svetiljkama, a upravo to vam omogućava da pronađete savršen mir u vašem novom domu.

Pogled sa balkonaPogled sa balkona

U prizemlju lamele B i C planiran je depadans dečije ustanove površine oko 640 m2, sa ograđenim i uređenim dvorištem, koje nije u sklopu dvorišta namenjenog stanarima.


Poslovni prostor na je 3.840 m2

Novi Beograd je prepoznat kao centar poslovnog sveta prestonice, ali i šire, te je idealna lokacija za sve one koji žele da budu u toku sa biznis dešavanjima, ali i prepoznati kao eminentni poslodavci u istom takvom okruženju.

Elixir Garden se upravo zbog ovoga odlučio na atraktivnu lokaciju, koja će sigurno doprineti uspešnosti poslovanja svake kompanije, ali i biti potvrda njenog imidža.

Za poslovni prostor rezervisano je 3.840 m2 u delu lamele D. Prostire se od prvog do osmog sprata. U ponudi su prostori površina 245 m2, 230 m2 i 480 m2 prilagođeni vašim potrebama i svim zahtevima modernog poslovanja.


Završetak gradnje sledeće godine

Elixir Garden je odlično povezan sa glavnim saobraćajnicima, u blizini centra grada, auto-puta, Ade Ciganlije i jednog od najpopularnijih šoping-molova. Nudi urbani stil života, prilagođen je poslovnom svetu, a ujedno je i prava oaza za porodice.

Završetak gradnje Elixir Gardena očekuje se sledeće godine.

Investitor je kompanija Elixir Group, koja uspešno posluje od 1998. godine.


Fotogalerija
Elixir Garden
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.