NavMenu

Super Kartica slavi 8. rođendan sa vama!

Izvor: PR Utorak, 18.05.2021. 14:01
Komentari
Podeli
Tradicionalno, najveći multi partnerski program lojalnosti u Srbiji - Super Kartica, zajedno sa više od milion vernih korisnika, proslavlja svoj osmi rođendan. Nesvakidašnji popusti i dodatne pogodnosti čekaju korisnike kod svih partnera Super Kartice u nedelji od 17. do 23. maja.

Dupli bodovi, prilikom kupovine čekaju sve superkartičare u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, kao i u Intersportu i The Ahlete’s Foot, kupovinom kasko osiguranja u DDOR-u ili korišćenjem Sberbank Platne Super Kartice. Popuste su pripremili i OMV, Tehnomanija i Obuća Metro.

U susret lepom vremenu, odmorima i suncu Super Kartica svoju ponudu i pogodnosti širi i prilagođava korisnicima, tako se programu, ove godine, priključio novi partner koji donosi popuste za smeštaj u Crnoj Gori. To su hoteli Budvanska rivijera – hotel Palas u Petrovcu i Slovenska Plaža i Aleksandar u Budvi.

Super Kartica je danas saveznik i savetnik pri kupovini, zajedno sa 15 partnera i zato ne zaboravite, da tokom slavljeničke nedelje sa sobom u nabavku ponesete Super Karticu, Platnu Super Karticu ili mobilni uređaj sa instaliranom Super Kartica aplikacijom i na prodajnim mestima partnera iskoristite brojne rođendanske pogodnosti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.