NavMenu

Gradnja Tiršove 2 predviđena za septembar - Raspisan tender za pripremu gradilišta i gradnju nosećih konstrukcija temeljne jame

Izvor: eKapija Sreda, 12.05.2021. 14:57
Komentari
Podeli
Planirani izgled nove dečje bolnice (Foto: Beoinfo)Planirani izgled nove dečje bolnice
Delegacija EU u Srbiji, Vlada Srbije i Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima raspisali su međunarodni tender za izvođenje pripremnih radova na uređenju gradilišta za izgradnju nove univerzitetske dečje bolnice Tiršova 2 u Beogradu.

Kako je navedeno u tenderu, izvođenje pripremnih radova na uspostavljanju gradilišta uključuje pripremu lokacije i organizaciju gradilišta, izgradnju pristupnog puta gradilištu i izgradnju nosećih konstrukcija za obezbeđenje temeljne jame.

Očekuje se da će radovi početi od septembra 2021. i biti završeni do aprila 2022. godine.

Rok za prijem ponuda je 7. jul, a kriterijum za izbor izvođača radova biće najniža ponuđena cena.

Detalje tendera možete pogledati OVDE.


Prema najavama, gradnja Tiršove 2 na 6.000 m2 koja će koštati oko 100 mil EUR zajedno sa nabavkom opreme, trebalo bi da počne tokom leta.

Polovina te sume, 54 mil EUR biće finansirana iz zajma Razvojne banke Saveta Evrope (CEB). U oglasu se podseća da je sporazum o zajmu između Srbije i CEB zaključen u novembru 2019. u Parizu.

B. P.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.