NavMenu

Ryanair uvodi od 31. oktobra novu liniju Niš-Stokholm

Izvor: Tanjug Petak, 07.05.2021. 12:04
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Rebius/shutterstock.com)Ilustracija
Irski niskotarifni avio-prevoznik Rajaner najavio je uvođenje nove linije od Niša do Stokholma, do aerodroma Arlanda, na kojoj će saobraćati dva puta nedeljno od 31. oktobra u okviru Rajanerovog programa "srpska zima 21".

Putnici iz Srbije mogu već sada do nedelje u ponoć, 9. marta, da rezervišu karte za zimski odmor po ceni od samo 19,99 EUR za putovanja do kraja marta 2022. godine, putem veb sajta Ryanair.com, navodi se u saopštenju kompanije dostavljenom Tanjugu.

Direktorka prodaje i marketinga u Rajaneru za centralnu i ističnu Evropu i Balkan, Olga Pavlonka, izrazila je očekivanje da će nastavak programa vakcinacija u narednim mesecima omogućiti rast vazdušnog saobraćaja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.