NavMenu

Panel o zdravstvu otvara Kopaonik biznis forum

Izvor: Beta Sreda, 05.05.2021. 14:04
Komentari
Podeli
Sa prošlogodišnjeg foruma (Foto: Ivana Milovanović, eKapija)Sa prošlogodišnjeg foruma
Ovogodišnji, 28. Kopaonik biznis forum biće održan od 24. do 27. maja, a otvoriće ga panel o zdravstvu sa ciljem da se istakne značaj tog aspekta u borbi protiv pandemije, saopštili su danas organizatori.

Tema ovogodišnjeg, kako se navodi, najznačajnijeg ekonomskog skupa u Srbiji biće Svet posle pandemije kovid-19, novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja, a veliki broj panela biće posvećen ekonomskom i društvenom razvoju u periodu nakon pandemije izazvane koronavirusom.

Prvog dana Foruma najavljen je i specijalni događaj u organizaciji medijske kuće Ringije Aksel Špringer (Ringier Axel Springer), a taj skup će i ove godine okupiti državne zvaničnike, predstavnike međunarodnih finansijskih institucija, članove diplomatskog kora i brojne poslovne ljude.

Učešće do sada su potvrdili predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković kao i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici, regionalni direktor Svetske banke za Zapadni Balkan Linda Van Gelder i regionalni menadžer Međunarodnog monetarnog fonda Ary Naim.


Hibridni format Kopaonik biznis foruma podrazumeva ograničen broj učesnika, a svi zainteresovani moći će besplatno uživo da gledaju prenos panela na Youtube platformi dostupnoj preko portala www.kopaonikbusinessforum.rs ili putem aplikacije KBF dostupne za besplatno preuzimanje na svim Android i iOS mobilnim uređajima i tabletima.

Kopaonik biznis forum organizuje Savez ekonomista Srbije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.