NavMenu

Poslovanje švajcarskih kompanija u Bugarskoj, Srbiji, Rumuniji i Severnoj Makedoniji

Izvor: PR Utorak, 20.04.2021. 10:13
Komentari
Podeli
Prvi regionalni događaj "Poslovanje švajcarskih kompanija u Bugarskoj, Srbiji, Rumuniji i Severnoj Makedoniji" održan je onlajn na inicijativu Švajcarsko-srpske trgovinske komore u četvrtak, 15. aprila i okupio je oko 80 učesnika.

ŠSTK je ovom prilikom imao čast da ugosti četvoricu švajcarskih ambasadora iz regiona. Događaju su prisustvovali Urs Schmid, ambasador Švajcarske u Srbiji i Crnoj Gori, Muriel Berset Kohen, ambasadorka Švajcarske u Bugarskoj, Arthur Mattli, ambasador Švajcarske u Rumuniji i Sybille Suter Tejada, ambasadorka Švajcarske u Severnoj Makedoniji

Thomas Foerst, šef globalne mreže, Switzerland Global Enterprise (S-GE) predstavio je švajcarsku perspektivu u regionu, kao i uspostavljenu saradnju sa Švajcarsko-srpskom privrednom komorom i drugim komorama iz regiona koje su učestvovale.

Majo Mićović, predsednik ŠSTK pozdravio je inicijativu ističući da je ovaj događaj započeo regionalnu saradnju i najavio da će se u budućnosti održati još sličnih događaja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.