NavMenu

Ministarstvo nudi u zakup 1.685 ha državnog zemljišta na području opštine Bač

Izvor: eKapija Utorak, 20.04.2021. 09:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Fotokostic/shutterstock.com)Ilustracija
Raspisan je oglas za drugi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u Baču. Postupak javnog nadmetanja sprovodi se elektronskim putem, kroz veb aplikaciju Digitalno javno nadmetanje.

Kako je navedeno na sajtu Uprave za poljoprivredno zemljište, pravo učešća imaju sva zainteresovana fizička i pravna lica, a jedini uslov je da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.

Na području opštine Bač u zakup se nudi ukupno 1,684.9873 hektara. Period zakupa je pet godina za sve jedinice javnog nadmetanja, osim za dva nadmetanja u katastarskoj opštini Bač, koja se nude na period zakupa od 30 godina. To su nadmetanje broj 39, površine 11,6642 ha i nadmetanje broj 53, u površini od 0,1543 ha.

Aplikaciji Digitalno javno nadmetanje može se pristupiti preko računara i mobilnih uređaja OVDE. Rok za prijavu je 5. maj 2021. godine do 15 sati. Rang lista najpovoljnijih ponuđača biće objavljena 13. maja 2021. godine u 10 sati.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.