NavMenu

Sledeće godine Bečej dobija prvi smeštaj sa četiri zvezdice - Hotel Experience finansiraju Prosperitati i Artur Bergman

Izvor: eKapija Petak, 02.04.2021. 09:02
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/DjordjevicDragan)
Bečejci bi sledeće godine trebalo da dobiju hotel Experience, za koji je početkom marta postavljen kamen temeljac, sa vremenskom kapsulom. Investiciju vrednu oko 3 mil EUR, sa 1 mil EUR preko konkursa za razvoj turizma, finansira mađarski fond u Srbiji Prosperitati, navedeno je na sajtu Opštine.

Budući hotel nalaziće se u Zmaj Jovinoj ulici, u delu između Jodne banje i raskrsnice sa Ulicom Miloša Crnjanskog.

Hotel će, pored 25 soba, tri apartmana, imati i velnes i spa zonu. Kako je prenela TV Bečej, hotel će imati 2.200 m2, ekskluzivni restoran, terasu za sunčanje, teren za mini golf, teretanu i sadržaje za ekstremne sportove. Dodaju i da je ovo prvi hotel sa četiri zvezdice u ovom gradu.

- Mi smo finansijeri. Našli smo lokalnog posrednika koji je imao volje i ambicije da pomogne osnivanje i ostvarivanje obog projekta - rekao je Mikloš Gal iz kompanije Artur Bergman, koja se bavi turističkim projektima u Mađarskoj i regionu.

Dodao je da je reč o pilot projektu, jer se planiraju i dodatni u Vojvodini.

Uz Artur Bergman investitor je i Obrok Food, koji je dobio novac na konkursu.

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić rekao je da postoji i interesovanje za projekat bečejske banje.








Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.