NavMenu

Razvojni fond Vojvodine odobrio kredite u ukupnom iznosu od 97,7 miliona dinara

Izvor: Tanjug Utorak, 30.03.2021. 14:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: eivanov/shutterstock.com)Ilustracija
Razvojni fond Vojvodine odobrio je 20 kreditnih zahteva u ukupnom iznosu od 97,7 miliona dinara od čega je 58,9 miliona dinara odobreno kroz tri kredita pravnim licima i preduzetnicima, objavljeno je na službenoj internet stranici.

Tim kategorijama odobreni su kratkoročni krediti za predfinansiranja realizacije projekata sufinansiranih od strane EU i bilateralnih donatora IPA u iznosu 33,7 miliona dinara, za trajna obrtna sredstva dat kredit od 17,4 miliona dinara, a za kredit na ime smanjenje posledica COVID-19 odobreno je 7,8 miliona dinara.

Pokrajinski Razvojni fond odobrio je poljoprivrednim gazdinstvima 17 kredita u ukupnom iznosu od 38,7 miliona dinara.

Za kupovinu poljoprivrednog zemljišta su četiri kredita od ukupno 13,4 miliona dinara, sedam kredita u ukupnom iznosu od 12,1 miliona dinara je za nabavku poljoprivredne mehanizacije, a tri investiciona poljoprivredna kredita su 7,9 miliona.

Dva kredita od ukupno dva miliona dinara su za obrtna sredstva, a odobren je 3,3 miliona za investicije u poljoprivredi u okviru IPARD programa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.