NavMenu

Air Serbia ponovo uvodi letove za Rim od 30. aprila

Izvor: eKapija Utorak, 23.03.2021. 13:23
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Air Serbia će od 30. aprila obnoviti direktan avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Rima, saopšteno je iz ove kompanije.

Letovi između srpske i italijanske prestonice obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom.

U planu je da se, u zavisnosti od epidemiološke situacije i posledičnih ograničenja u putovanjima, od 13. juna uspostavi i treći nedeljni let, koji bi se obavljao nedeljom.

Air Serbia će biti jedina avio-kompanija koja povezuje Srbiju i Italiju i imaće u ponudi do 864 mesta nedeljno u oba smera tokom letnje sezone.

- Radimo na obnavljanju mreže destinacija, kad god nam epidemiološka situacija i ograničenja putovanja to dozvole, a cilj nam je da ponudimo dobru povezanost sa Srbijom i celim regionom. Italija za nas predstavlja izuzetno važno tržište koje, ne samo da je tradicionalno zanimljivo našim putnicima, već je veoma značajno i kada su u pitanju ekonomska saradnja i trgovina - rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek.

Nacionalna avio-kompanija će ponuditi dobru mrežnu povezanost iz Rima, preko Beograda, do Atine, Bukurešta, Dubrovnika, Istanbula, Njujorka, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Soluna, Splita, Tivta i Tirane.

Putnicima će biti na raspolaganju i dobre konekcije do Rima, preko Beograda, iz Atine, Bukurešta, Dubrovnika, Istanbula, Londona, Podgorice, Sarajeva, Skoplja Sofije, Soluna, Tirane i Splita.

Air Serbia je direktne letove između Beograda i Rima obustavila u martu 2020. godine usled situacije izazvane globalnom pandemijom koronavirusa. Linija je obnovljena u julu 2020. godine, ali i ponovo obustavljena dve nedelje kasnije zbog pogoršane epidemiološke situacije u Evropi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.