NavMenu

Srpska asocijacija menadžera pokreće SAM Akademiju

Izvor: eKapija+ Ponedeljak, 08.03.2021. 14:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Headway/Unsplash)Ilustracija
U godini u kojoj obeležava 15 godina postojanja, Srpska asocijacija menadžera pokreće SAM Akademiju, koja će kroz sinergiju razmene iskustva, znanja i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, doprineti razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama, saopštili su iz SAM.

Namenjena menadžerima srednjeg nivoa, Akademija će imati izbor više od 30 predavača istaknutih menadžera, ostvarenih profesionalaca i lidera sa internacionalnim iskustvom, koji rukovode najuspešnijim kompanijama u Srbiji.

- Pokretanje SAM Akademije pokazatelj je posvećenosti Asocijacije da nastavi još jače da radi na razmeni znanja, iskustva i da pruža mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja. Želimo da dodatno ojačamo menadžerske veštine naših članova i drugih menadžera, da ubrzamo njihov razvoj i pomognemo im da spremni preuzmu uloge lidera u budućnosti. Istovremeno želimo i da ih osnažimo u upravljanju kompanijama, ljudima i poslovnim procesima. Izuzetno mi je drago što ćemo među predavačima imati naše članove, ali i specijalne goste - rekao je Dragoljub Damljanović, predsednik SAMa.

Akademija je namenjena menadžerima koji imaju želju i potencijal da postanu top menadžeri i preuzmu rukovođenje kompanijama u narednih pet godina, menadžerima sa radnim iskustvom na menadžerskoj poziciji i u rukovođenju timovima. Takođe, programu Akademije mogu pristupiti preduzetnici koji vode male i srednje kompanije i žele da ih transformišu u korporativne sisteme.

Polaznici će imati 20 predavanja koja su kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse okrenutih budućnosti poslovanja - od poslovne strategije i poslovanja, transformacije i upravljanja promenama, do savremenog vođstva i upravljanja zainteresovanim stranama, poslovne agilnosti i organizacione kulture i dizajna, upravljanja ljudima.

Prijave zainteresovanih polaznika počinju 12. marta, program će trajati pet meseci, od aprila do oktobra 2021. godine, a predavanja će se održavati online i uživo kao uravnotežena mešavina predavanja, zajedničkog rada i studija slučaja. Po završetku Akademije polaznici dobijaju sertifikat.
Firme:
SAM SAM
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.