NavMenu

Naredne nedelje dva vebinara na temu optičkih 3D merenja

Izvor: eKapija+ Četvrtak, 04.03.2021. 10:32
Komentari
Podeli
(Foto: bogdanhoda/shutterstock.com)
Topomatika i GOM GmbH naredne nedelje organizuju dva vebinara na temu optičkih 3D merenja.

Vebinar "GOM ScanCobot – dobitna kombinacija za jednostavnu automatizovanu kontrolu" biće održan 11. marta 2021. godine od 10 časova. Na ovom vebinaru biće predstavljana nova GOM ScanCobot mobilna merna stanica koja automatizovano optički 3D meri različite delove.

- ATOS Q 3D skener u kombinaciji sa GOM ScanCobot kolaborativnim robotom ubrzaće vašu kontrolu kvaliteta, bilo da se radi o razvoju proizvoda, izradi prototipova ili lansiranju proizvoda. Opremljen izmenljivim mernim volumenima, GOM ScanCobot osigurava brza i jednostavna optička 3D merenja visoke preciznosti alata i proizvoda manjih i srednjih gabarita i mase do 50kg - saopštili su ogranizatori.

Na primerima iz prakse biće prikazano koliko je jednostavno izvršiti planiranje, merenje i inspekcije u GOM Inspect Suite softveru.

Za učešće na vebinaru se možete prijaviti putem mejla info@topomatika.rs

GOM GmbH će 9. marta održati vebinar "Merenja u realnom vremenu i GOM Touch Probe sa ARAMIS-om".

Na ovom vebinaru biće prikazano kako se GOM-ove optičke dodirne sonde koriste u ARAMIS sistemu za procenu u realnom vremenu.

Ovo omogućava merenje optički teško dostupnih elemenata i poravnavanje objekata u 3D koordinatnom sistemu. Standardizovani tok rada biće prokazan u primenama iz automobilske industrije, građevinarstva i ispitivanja materijala.

Zainteresovanima je ponuđeno da biraju učešće u tri sesije, dve na engeskom i jedne na nemačkom jeziku, a više detalja pogledate na linku.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.