NavMenu

Odložene manifestacije Sajam nautike, Sajam turizma i Sajam Horeca opreme

Izvor: eKapija Subota, 20.02.2021. 09:57
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)Ilustracija
Sajam nautike, Sajam turizma i Sajam Horeca opreme su odloženi do daljeg, a novi termini biće naknadno određeni, saopštio je juče Beogradski sajam.

Kako navodi u saopštenju, Beogradski sajam je i "pored najbolje volje i želje da se turističko-ugostiteljska industrija okupi u sajamskim halama, kako bi se pokrenule privredne aktivnosti u ovoj, pandemijom covid-19 verovatno najteže pogođenoj grani industrije, doneo odluku da se 43. Međunarodni beogradski sajam turizma i 17. Sajam ugostiteljske opreme Horeca odlože".

- Aktuelna epidemiološka situacija i dalje ne ostavlja prostor da se ove respektabilna manifestacija, lider u celom regionu, prethodno planirana za period od 8. do 11. april,a održi na profesionalan način - navode iz Beogradskog sajma i dodaju da će novi termin manifestacije biti naknadno određen.

Iz istog razloga, navode, odložen je i 42. međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. Kada je u pitanju manifestacija Agro Belgrade, prvobitno zakazana u terminu od 4. do 6. marta, navode da će biti prezentovana kroz dva segmenta.

Prvi segment su B2B online sastanci zakazani za 4. mart u cilju poslovnog povezivanja domaćih proizvođača sa domaćim i stranim kupcima, dok će drugi segment biti Agro Belgrade konferencija, zakazana za 5. mart u Velikoj konferencijskoj sali Beogradskog sajma, navodi se u saopštenju.


Na konferenciji će se obraditi četiri bitne teme koje se tiču uspešnog agro poslovanja u Srbiji tokom 2021. godine.

To su: perspektive izvoznih tržišta voća i povrća, potencijal jabučastog i koštičavog voća i sadnog materijala u Srbiji, modeli finansiranja agro biznisa u Srbiji u 2021. godini i napredne agro tehnologije u voćarstvu i povrtarstvu, navodi se u dopisu organizatora ove manifestacije, firme Top Events Team-a iz Beograda.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.