NavMenu

Rosanda Milatović Skorić imenovana za direktorku SAS Adriatic regiona

Izvor: Promo Četvrtak, 11.02.2021. 12:35
Komentari
Podeli
Rosanda Milatović Skorić (Foto: SAS/ Ivan Zupanc)Rosanda Milatović Skorić
Rosanda Milatović Skorić je od januara ove godine imenovana za novu generalnu direktorku kompanije SAS, koja se više od četiri decenije bavi naprednom analitikom i AI rešenjima. Rosanda će raditi na unapređenju postojećih partnerstava sa kompanijama širom regiona i daljem razvoju poslovanja. Njeno dosadašnje iskustvo i razumevanje izazova sa kojima se kompanije suočavaju, doprineće viziji ubrzanog rasta kompanije.

- Prethodna godina je bila veoma teška za većinu kompanija, ali i za vlade regiona. Digitalna transformacija je postala realnost, a ne dugoročni plan. Verujem da će moje iskustvo pomoći našim klijentima da zajedno prevaziđemo postojeće prepreke, i da se dalje razvijamo i rastemo. Naš tim je početkom ove godine proširen za osam novih kolega, i uverena sam da će SAS nastaviti da doprinosi razvoju kako privatnog tako i javnog sektora Adriatic regiona, primenom inovativnih rešenja veštačke inteligencije i napredne analitike - rekla je Rosanda Milatović Skorić.

Rosanda je tokom prethodnih 13 godina sticala iskustvo u različitim sektorima IT industrije, od razvoja softvera, implementacije do menadžment savetovanja u najvećim kompanijama u regionu iz oblasti bankarstva i telekomunikacija.

Kompanija SAS je posvećena digitalnom razvoju regiona, omogućavajući organizacijama da uvidom u podatke, klijente i poslovanje, sa sigurnošću donesu pravovremene i dobre odluke podržane AI rešenjima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.