NavMenu

Aeroflot smanjuje broj letova do Beograda i još 12 gradova

Izvor: Tanjug Subota, 30.01.2021. 09:48
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/Waldemar Więckowski)
Ruska državna avio-kompanija Aeroflot od 28. marta do 30. aprila smanjuje frekvenciju letova do niza međunarodnih destinacija, a na spisku gradova do kojih će biti smanjen broj letova je i Beograd.

U saopštenju Aeroflota, koje je preneo Sputnjik, navedeno je da kompanija privremeno ponovo vrši izmene u međunarodnom programu redovnih letova i od 28. marta do 30. aprila smanjuje broj letova iz Moskve za Antaliju, Beograd, Biškek, Nju Delhi, Dubai, Ženevu, Kairo, London, Minsk, Nur-Sultan, Seul, Tokio i Helsinki.

Putnicima, čiji su letovi otkazani ponudiće se rezervacija za druge letove ili će im novac biti vraćen u skladu sa važećim pravilima.

Nakon ukidanja mera ograničenja, koje su uvedene kako bi se sprečilo širenje korona virusa, Rusija je 1. avgusta 2020. godine uspostavila redovni međunarodni avio-saobraćaj.

Aeroflot je od 3. oktobra 2020. obnovio i letove na liniji Beograd-Moskva.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.