NavMenu

Wellport - Oaza u kojoj bi svako poželeo da stanuje

Izvor: Promo Sreda, 27.01.2021. 08:31
Komentari
Podeli
(Foto: Wellport)
Bezbednost, komfor, atraktivna lokacija – sinonimi su za prvi kondominijum na Novom Beogradu, za Wellport. Ovaj savremeni stambeni kompleks izdvaja se na tržištu čitavim nizom karakteristika.

Na prvom mestu je bezbednost. Recepcija na ulazu i kartični pristup, konstantno profesionalno obezbeđenje, kao i video nadzor, čine Wellport pravom sigurnom lukom koja pruža sigurnost i bezbrižan život. Tome doprinosi i činjenica da je kompleks isključivo stambeni, bez lokala, prodavnica i sličnih objekata. Dakle, osim stanara i njihovih gostiju, niko sa ulice nema razloga i ne može da uđe.

Zelene površine, park za decu, poseban prostor za kućne ljubimce, kao i teretana na otvorenom, takođe su namenjeni isključivo stanarima. Šetnja nakon napornog radnog dana, čitanje knjige u miru i tišini privatnog parka, igranje sa decom… Mnogobrojne su mogućnosti koje Wellport nudi svojim stanarima.

Stil života koji je u potpunosti po meri savremenog čoveka, omogućen je i zahvaljujući Smart House sistemu. Reč je o mogućnosti daljinskog upravljanja podnim grejanjem, bojlerima, roletnama, klima-uređajem, kalorimetrom, rasvetom… Zahvaljujući pripremi za brzu implementaciju ovog savremenog sistema, svi Wellport stanovi mogu biti i "pametni".
(Foto: Wellport)
Prvi kondominijum na Novom Beogradu naročito vole stanari koji poseduju automobile, zato što napokon ne moraju da brinu o parkiranju kada se vrate kući. Na raspolaganju su im, ukoliko se za to odluče, podzemna parking mesta sa video nadzorom i čitačem tablica.

Da je investitor, renomirana izraelska kompanije Shikun & Binui Group, o svemu mislio, svedoči i činjenica da je Wellport projektovan tako da zadovolji premium kvalitet gradnje, kao i da ispuni sve zahteve energetske efikasnosti. Akcenat je stavljen na prirodne materijale, a stanovi su opremljeni visokokvalitetnom ponudom renomiranih domaćih i inostranih proizvođača.

Ono po čemu se Wellport takođe izdvaja na tržištu je i lokacija - ušuškan u mirnom delu Novog Beograda, a dovoljno blizu svega što je neophodno za komforan život. U neposrednoj blizini nalazi se reka, šetalište i biciklistička staza, ali i restorani, kafići, tržni centri, bioskopi. Roditelji za svoju decu mogu da biraju između nekoliko srednjih i osnovnih škola, a tu su i fakulteti, kao i predstavništva mnogobrojnih domaćih i stranih firmi. Gotovo na idelanoj poziciji, prvi kondominijum na Novom Beogradu svojim stanarima omogućava da im sve što im je potrebno bude blizu, istovremeno nudeći mir i intimu.

Zato ne čudi što je interesovanje kupaca veliko, a prave se čak i liste čekanja, kažu iz vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupe, kojoj je poverena ekskluzivna prodaja Wellport stanova. U pokaznom stanu, u Ulici Tadije Sondermajera 1, njihov stručni tim zainteresovanim kupcima prezentuje sve prednosti Wellporta, nudi stručne savete pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja i pruža podršku sve do primopredaje ključeva i useljenja.

Jer, Wellport je sigurna luka koja nudi bezbedan i udoban život po meri savremenog čoveka, u čijim pogonostima već uveliko uživaju stanari prve faze, a važno je napomenuti i da će gradnja druge faze biti završena pre roka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.