NavMenu

Ruski Nordwind Airlines počeo sa čarter letovima od Moskve do Beograda

Izvor: Aviatica Ponedeljak, 25.01.2021. 14:13
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: My Good Images/shutterstock.com)Ilustracija
Avio-kompanija Nordwind Airlines (N4) iz Moskve otpočela je seriju čarter letova do Beograda. Prvi let ove kompanije obavljen je u nedelju, 24. januara 2021. Na liniji, za koju kompanija navodi da je čarter, leteće jednom nedeljno sve do 21. marta 2021.

Letovi se obavljaju avionom Boeing 737-800NG sa 168 do 189 putničkih mesta u zavisnosti od konfirguracije putničke kabine. Poletanje iz Moskve sa aerodroma Šeremetjevo (SMO) je u 9 i 30 po lokalnom vremenu. Let sa oznakom N4 1855 traje tri sata, a avion sleće u Beograd (BEG) u 10 i 35 po srednjeevropskom vremenu. Povratak na letu sa oznakom N4 1856 planiran je za 11.35, a dolazak u Moskvu u 16.35.

Karte za ove letove su u slobodnoj prodaji preko sajta kompanija, tako da linija funkcioniše kao redovna.

Državljani Srbije mogu da posete Rusiju uz posedovanje negativnog PCR testa na Covid-19 koji nije stariji od 72 sata od trenutka poletanja.

Moskva i Beograd su povezani velikim brojem letova, a ova ruta se poslednjem periodu pokazala kao jedna od najpopularnijih sa beogradskog aerodroma. Linije na ovoj ruti imaju ruska nacionalna avio-kompanija Aeroflot i srpska avio-kompanija Air Serbia, dok je zbog pandemije koronavirusa avio-kompanija Redwings obustavila svoje letove između Moskve i Beograda sa mogućnošću da budu obnovljeni od 1. marta 2021.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.