NavMenu

Kompletna turistička ponuda Šumadije i Pomoravlja u aplikaciji Srce Srbije

Izvor: Beta Četvrtak, 21.01.2021. 13:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock)Ilustracija
Kompletna turistička ponuda Šumadije i Pomoravlja nalazi se u aplikaciji za mobilne uređaje "Srce Srbije", koja je otvorena za razne proizvode nekoliko hiljada ponuđača sa ovog područja.

Aplikaciju je izradila Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja u okviru međunarodnog projekta "Pet čula".

Direktor Regionalne agencije Nenad Popović je rekao agenciji Beta da je cilj projekta promocija novog pristupa razvoju turizma koji se bazira na ponudi koja u sebi integriše doživljaj turiste na bazi svih čula.

- Ovo je prva aplikacija ove vrste u regionu Šumadije i Pomoravlja, zasnovana na inovativnim tehnološkim rešenjima, a deo je šireg programa koji Regionalna agencija sprovodi na ovoj teritoriji već nekoliko godina sa ciljem da se objedini i promoviše regionalna turistička ponuda - rekao je Popović.

Aplikacija se nalazi na Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=motovate.visitsumadija, za Android uređaje, a uskoro će biti dostupna i verzija za IoS.

Korišćenje aplikacije je besplatno, kako za turiste, tako i za ponuđače različitih vrsta turističkih proizvoda i usluga.

Putem aplikacije dolazi se do informacija, kontakata i mapa za smeštaj, o restoranima, vinarijama, destilerijama, proizvođačima hrane, kao i o različitim kulturinim sadržajima i prirodnim lepotama Šumadije i Pomoravlja.

U Regionalnoj agenciji kažu da se u aplikaciji trenutno nalaze informacije o ponudi nekoliko stotina, a očekuje se da svoje turističke proizvode predstavi nekoliko hiljada ponuđača iz "srca" Srbije.

Pozvali su sve one koji su zainteresovani da se i njihova ponuda nađe u aplikaciji da ih kontaktiraju na: officekg@redasp.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.