NavMenu

BRNABIĆ: U pripremi novi paket pomoći građanima, penzionerima i privredi

Izvor: Tanjug Utorak, 19.01.2021. 13:23
Komentari
Podeli
Ana Brnabić (Foto: YouTube/screenshot)Ana Brnabić
Predsedednica Vlade Ana Brnabić najavila je da se priprema novi paket pomoći koji će obuhvatiti poenzionere, građane i privredu.

Priprema se novi paket podrške i penzionerima, građanima i privredi. Gledaćemo kako to da uradimo na najbolji mogući način i da ponovo imamo najbolji ekonomski rast u Evropi, mi smo ekonomski šampioni 2020. u Evropi - rekla je Brnabić na TV Prva.

Ona je rekla da u ovom trenutku ne može da govori o tome kakav je tačno novi paket pomoći na kome se trenutno radi.

- Morate da imate prihode u budžetu da biste mogli da pomognete privredi u krizi, ili da platite troškove borbe protiv korona virusa, koja je izuzetno skupa - rekla je Brnabić i navela da je zato potrebno da svi poštuju sistem i plaćaju porez kako bi bilo priliva u budžetu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.