NavMenu

Kod Kuršumlije se grade novi pogoni u okviru fabrike namenske industrije - U planu dodatna zapošljavanja

Izvor: topnovosti.rs Utorak, 05.01.2021. 08:46
Komentari
Podeli
(Oklopno borbeno vozilo Miloš) Predsednik Opštine Kuršumlija Radoljub Vidić je najavio nova zapošljavanja u 2021. godini nakon izgradnje novih hala u Pljakovu u okviru fabrike namenske industrije i nakon što Kuršumlijska Banja bude stavljena u funkciju u drugoj polovini ove godine.

- Očekujemo da će nekoliko desetina radnika naći posao u fabrici u Pljakovu nakon što budu izgrađene nove hale, u kojima posao, pored sada 80 radnika treba da nađe njih više od 200. U ovoj godini očekujemo da se završi izgradnja turističkog kompleksa u Kuršumlijskoj Banji za šta će biti uloženo između 12 i 15 mil EUR. U Kuršumlijskoj Banji posao će naći novih 100 radnika - kazao je predsednik Opštine Kuršumlija.

On je za 2021. godinu najavio niz značajnih infrastrukturnih projekata među kojima je izdvojio završetak ulica Karađorđeve i Topličke, izgradnju vodovoda i kanalizacije u Markoviću, Tijovcu i Prolom Banji za šta je budžetom izdvojeno 173 miliona dinara. Takođe će zajedno sa Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Evropskom unijom biti izvršena potpuna rekonstrukcija gradskog bioskopa čija je vrednost 44 miliona dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.